Bonefast
Image default
Bedrijven

Illustrator Amsterdam

Dé illustrator in Amsterdam en omstreken

Ik was onlangs op zoek naar een illustrator in Amsterdam. Waarom? Ik ben onwijs druk met het schrijven van een boek voor kinderen. Het is een boek over kittens die gedumpt zijn in een doos. Maar in een boek horen natuurlijk ook illustraties! Nou, ik kan je vertellen dat ik die illustrator gevonden heb. Mijn keuze is gevallen voor het werk van Haske Illustraties. Deze illustrator heeft al van jongs af aan een grote passie voor tekenen. En dat merk je! Haar werk is prachtig. Ik kan niet wachten totdat ik de eerste versie van mij boek kan ophalen bij de drukker. Pffff, zo spannend! Vandaag vertel ik je meer over deze talentvolle en passievolle illustrator. Want dat is ze zonder twijfel.

Haske Illustraties

Ik vertel je met veel enthousiasme meer over Haske van Haske Illustraties. Haar volledige naam is Haske Kroes-Sommers en ze is gek op illustreren. Ze is opgeleid tot jurist, maar besloot na 13 jaar werkzaam te zijn als jurist het roer om te gooien. Ze begon aan de opleiding Styling aan Academie Artemis. Nadat ze deze opleiding afgerond had, kreeg het illustreren weer de volledige focus.

Groot fan van haar werk

Nu, vandaag de dag, vind je op haar website een prachtige verzameling van haar werk. Het werk waar ik voor gevallen ben en wat ik graag zie verschijnen in mijn boek. Je kunt haar werk kenmerken als zacht, vrolijk, humor. Precies waar ik naar op zoek was! Illustrator gezocht? Kies voor het werk van Haske Illustraties!

https://www.haske-illustraties.nl/illustrator-amsterdam/