Bonefast
Image default
Beauty en verzorging

Huid Bleek Behandelingen

Huid bleken is vooral voor de donkere dames de trend van het moment. Een lichtere huid wordt namelijk als mooi gezien in landen zoals India, Arabië, Turkije en Marokko. Het is te vergelijken met de westerse wereld, want is in het westen wil namelijk iedereen graag een mooi bruin kleurtje. Ook in Nederland en België wordt er volop gebruik gemaakt van blekende producten om de huid lichter te maken. Om inzicht te geven in welke producten wel geschikt zijn voor de huid en welke niet. Hieronder een handig overzichtje. Alle middelen hieronder zijn Europees goedgekeurd en niet schadelijk voor de huid.

 

Huid bleek methoden

Huidbleken met een huidbleekmiddel zoals Sterwit of Skinlight. Beiden merken zijn erg goed en bieden binnen enkele weken het gewenste resultaat. Skinlight is een iets duurder merk, echter bestaat dat product wel uit 100% Natuurlijk ingrediënten en is deze goed voor de huid. Deze huidbleekmiddelen zijn makkelijk te verkrijgen en te gebruiken voor het hele lichaam. Zowel gezicht als armen en benen, nek, hals en zelfs op de intieme delen. Echter is het zeer aan te raden indien het intiem wordt gebruikt deze lichaamsdelen extra te hydrateren.

 

Huidbleken via een kliniek: dit kan indien u wel een kliniek in Nederland of België kiest. Overige klinieken zijn vaak niet goed te vertrouwen. Daarbij kost het ook nog eens behoorlijk veel geld. Ik raad dan ook af om je huid in een kliniek te laten bleken. Kies liever de zelf methode zodat je alles zelf in de hand houdt.

 

Discreet Huid Bleken bied veel en Snel Resultaat en is een stuk goedkoper dan huidbleken in een kliniek. Voor snel resultaat kiest u voor een Hygiënisch thuis bleek product.

 

http://huidbleken.com/indiase-huid-bleken/