Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Houten tafels op maat

Houten tafels

Bent u op zoek naar nieuwe houten tafels op maat? Bent u die goedkope tafels van plastic of kunststof meer dan zat? Wilt u echt waar voor uw geld? Dan is het de hoogste tijd om over te stappen op de houten tafels van woodshape. Houten tafels zijn een genot voor het oog en dat is nog lang niet alles. Houten tafels gaan namelijk met gemak een heel leven mee en worden vaak van generatie op generatie doorgegeven. Dat kan je van andere materialen niet zeggen. Vaak breekt daar wel een stuk vanaf en tevens zijn ze veel gevoeliger voor beschadigingen. Houten tafels die beschadigt raken zijn door middel van goed invetten of polijsten weer zo goed als nieuw te krijgen. Mocht het helemaal mis gaan, dan kan altijd nog het tafelblad vervangen worden. Ook dit behoort tot de mogelijkheden van woodshape. Ondanks de Engelse naam is dit bedrijf de leidinggevende autoriteit in Nederland als het aankomt op het eigenhandig fabriceren en verkopen van houten tafels en allerlei accessoires die u daarvoor kunt aanschaffen. Al jarenlang staat ons bedrijf bovenaan de lijst van online webwinkels als het gaat om echt betrouwbare en hoogwaardige houten tafels. Dat staat als een paal boven water. En als u dit niet direct gelooft, dan raden we aan om zo spoedig mogelijk naar onze website te gaan. U vindt daar onze productiemethodes, onze eindproducten, de prijzen en tal van informatie over de individuele producten. De tafels zijn overigens allemaal op maat te maken, dus hebt u liever een andere lengte of breedte, laat het ons weten en de houten tafels worden zo aangepast dat ze goed staan in uw huis-, eet-, of studeerkamer. De moederorganisatie heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van houten tafels en de webwinkel is onderhand ook alweer bijna drie jaar online. Woodshape weet dus wel van wanten.

Mooie houten tafels

Op onze site zal je tien gouden regels terug vinden waarom het bestellen van houten tafels bij woodshape zo voordelig en handig is. Gemakshalve noemen we ze hier voor u nogmaals op.

  • Onze houten tafels zijn innovatieve kwaliteitsproducten van de bovenste plank.
  • Ze worden allen vervaardigd uit massief hout. Dat betekent dat we delen niet aan elkaar hoeven te lijmen en u niet te maken krijgt met het zogenaamde fineer hout.
  • U krijgt maar liefst twee jaar garantie op alle houten tafels en andere producten. Daarnaast bent u verzekerd van een zeer lange levensduur van onze producten.
  • Het is mogelijk om onze showroom te bezichtigen en zelfs een rondleiding door de fabriek behoort tot de mogelijkheden.
  • U kunt door ons alles op maat laten maken. Vraag daarover meer informatie op als u interesse hebt.
  • Alle houten tafels worden gratis thuisbezorgd. U zegt het maar wanneer we kunnen bezorgen!
  • Reclamaties worden snel door ons opgelost.
  • U betaalt altijd snel en veilig via Multisafepay, iDeal of PayPal. Met uw creditcard betalen kan natuurlijk ook bij ons.
  • We garanderen een snelle levering. U begrijpt dat de productie wel wat tijd kost, maar gelukkig hebben wij veel timmerlieden die dit klusje vlot en uiteraard zeer verzorgd voor u kunnen klaren. U kunt daarom al uw bestelling verwachten tussen de drie en de vijf weken.
  • Wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar voor contact tussen 8 uur in de ochtend tot half zes in de avond. U krijgt dan ook altijd zo snel mogelijk een reactie op al uw prangende vragen.

U leest het, er zijn geen redenen om niet met ons in zee te gaan. Denk daarom niet langer na, maar mail ons met uw vragen en wij zorgen er voor dat u in no time beschikt over een van onze prachtige houten tafels. Of u nu van eikenhout houdt of beukenhout, notenhout of wat voor houtsoort dan ook, met woodshape zal u er gegarandeerd uit komen.

Bezoek ons in Heiloo

Onze fabriek en tevens onze showroom zijn sinds jaar en dag gevestigd in het mooie Heiloo nabij Alkmaar. Zoals we al eerder vermelden kunt u hier een kijkje nemen naar alle houten tafels die wij voor u kunnen realiseren. Hebt u hele andere wilde plannen, dan zijn wij vast ook in staat om die voor u te realiseren. Leg het idee neer bij een van onze medewerkers en we maken samen met u een offerte met daarin de mogelijkheden en de uiteindelijke prijs. Zo blijven wij ook scherp want we willen natuurlijk graag een nieuwe uitdaging aangaan. Wellicht wordt uw concept uiteindelijk een nieuw standaard model in onze catalogus, het zou zomaar kunnen! Over onze catalogus gesproken, voor alle mogelijkheden die wij standaard te bieden hebben als het aankomt op houten tafels neemt u natuurlijk een kijkje op onze site. Daar vindt u een groot overzicht op categorie en type tafel. Komt u er niet helemaal uit? Dan is er altijd nog de zoek balk zodat u uw zoektermen daarin kunt aanpassen. Zo vindt u dus in een klap al onze houten tafels van bijvoorbeeld beukenhout. De openingstijden van onze showroom zijn trouwens van 08.00 uur tot 16:30 uur. Kom gerust eens langs als u graag overtuigd wilt raken van onze kwaliteit. We bezorgen de grote houten tafels met ons eigen vervoer en de kleinere producten worden bezorgd via een speciaal transportbedrijf. Maar als u graag nog meer korting wilt op deze koopjes, dan kunt u ook zelf in Heiloo de eindproducten komen afhalen. Dan ontvangt u van ons maar liefst 10 procent korting op uw houten tafels!

http://www.woodshape.nl/houten-salontafels-op-maat.html