Houd de kosten van een uitzendkracht binnen beperking

Vaak wordt er gedacht dat er sprake is van hoge kosten voor het inhuren van een uitzendkracht. Gelukkig voor bedrijven, is deze opvatting onterecht. Als u goede afspraken heeft met het uitzendbureau ten minste. Zo is het belangrijk om goede afspraken te maken over het tarief van het uitzendbureau. Er wordt een contract opgesteld dat het mogelijk maakt voordelig en flexibel arbeidskrachten in te zetten. Maar wie helpt u daarbij? Daarvoor heeft u niet alleen de hulp van een uitzendbureau, maar van een professioneel inkoopadviesbureau nodig. Deze zorgt dat er een beter contract tot stand komt als u de kosten voor een uitzendkracht probeert te beperken. Zo wordt het tarief voor de diensten van een uitzendbureau ook lager en profiteert u van veel voordeel.

Structurele besparingen en voordelig tarief dankzij innovatief uitzendbureau

Wilt u binnen uw bedrijf graag gebruik maken van een uitzendkracht? Dan is het logisch dat u het liefst heeft dat het tarief van het uitzendbureau zo laag mogelijk is. Dat is dan ook waarom bedrijven zoeken naar een uitzendkracht tegen zo laag mogelijke kosten. Toch valt er veel meer uit te halen dan u wellicht denkt. Het is mogelijk om structurele besparingen te realiseren op het gebied van arbeid. Uw budget voor flexibele arbeid kan flink worden ingeperkt. U kunt rekenen op een besparing van ongeveer 4 tot 12 procent. Dat zijn aardig wat kosten per uitzendkracht. Bovendien kan vaak ook worden geholpen processen te optimaliseren en eenvoud en eenduidigheid worden gecreëerd. Dat bespaart ook geld.

Laag tarief voor uitzendbureau dat helpt bij totstandkoming en optimalisatie van inkoopcontracten

Voor veel bedrijven is de wereld van flexibele arbeidskrachten wat ingewikkeld. Zo komt het voor dat er nogal wat onduidelijkheid heerst over wat nu passende kosten zijn voor een uitzendkracht. Om duidelijkheid voor u te scheppen is het mogelijk een inkoopadviesbureau in te schakelen. Dit bureau kan u begeleiden bij de totstandkoming en/of optimalisatie van inkoopcontracten met een uitzendbureau en kan voor u het tarief van een uitzendbureau transparant maken. Korter gezegd, dit bureau helpt u de beste contracten te realiseren. Het gaat daarbij niet per se om beter onderhandelen, maar een slimmer proces. Het resultaat is lagere kosten voor een uitzendkracht en een lager tarief voor de diensten van het uitzendbureau.