Pistonmachines kapot? Binnen een dag kunt u alweer koffiezetten!

Veel lunchrooms en café’s zijn voor een groot deel van hun inkomsten afhankelijk van de koffie die ze serveren. Extra vervelend dus wanneer uw pistonmachines kapot gaan! Schakel daarom ook altijd een specialist in! KoffieSnel.nl, espressoservicebedrijf, levert u niet alleen de beste pistonmachines en volautomaten, maar zorgt er ook voor dat u in geval van defect snel weer gebruik kunt maken van uw espressoapparatuur. De ervaren monteurs werken verspreid door het hele land, waardoor ze altijd binnen 24 uur storingen en defecten aan uw espressomachines kunnen oplossen. Dit geldt ook voor weekenden! U hoeft dus nooit zonder een heerlijke, sterke kop espresso te zitten; dat is de service van de specialist.

Onderhoudscontract voor espressoapparatuur, zoals pistonmachines, afsluiten bij specialist

Heeft u al een onderhoudscontract voor uw espressoapparatuur afgesloten met uw leverancier? Nee? Dan kunt u gebruikmaken van de uitstekende service van Koffiesnel.nl Espressoservice. Goed onderhoud is dan ook het halve werk; het zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw espressoapparatuur kunt blijven genieten. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.

Pistonmachines geleverd tegen sterk concurrerende prijzen

U bent op zoek naar een nieuwe professionele espressomachine voor in uw zaak. Dan zou het toch mooi zijn als u deze kunt kopen voor een concurrerende prijs? Hoeft de prijs van de koffie ook niet omhoog! Dit espressoservicebedrijf zorgt namelijk allereerst voor zeer snelle levering. Maar dat is nog niet het enige. Ook levert het bedrijf tegen zeer aantrekkelijke, sterk concurrerende prijzen. Zo heeft u de pistonmachines of volautomaten van uw keuze snel én voor een aantrekkelijke prijs in huis. Is de espressoapparatuur eenmaal geleverd? Dan heeft u ook de mogelijkheid met de specialist afspraken te maken over reparatie in geval van calamiteiten en regelmatig onderhoud. De uitstekende after sales service van de specialist biedt u de zekerheid die u wenst als klant.