Bonefast
Image default
Aanbiedingen

Hoe vindt u de passie in u? Wat is passie?

Passie

Vandaag besloot ik terug te gaan zwemmen; toen ik het water in ging, begroette de geur van chloor me als een oude vriend, blij voor mijn terugkeer. Mijn eerste slagen waren bevrijdend, het voelde zo goed, zo vrij, zo ongelooflijk groot en goed om daar te zijn! Na een tijdje zwemmen begon ik spieren te voelen die ik was vergeten dat ze zelfs bestonden; het geluid onder het water van andere zwemmers voelde als een menigte juichen en alle zwemmers aanmoedigen, -me inbegrepen -. Het was alsof ik terugging naar mijn roots.

Na 2,6 kilometer besloot ik, horoskop, dat het tijd was om te stoppen en terug te gaan naar mijn taken, ik keek rond en voelde me gelukkig, gerevitaliseerd. Toen vroeg hij zich af: waarom ben ik ooit gestopt? Wat waren al die andere excuses die ik mezelf gaf, mijn plezier saboteren? Waarom heb ik mezelf verwaarloosd in plaats van mezelf te verwennen met zwemmen? Wat was er zo belangrijk dat ik deze sensatie vergeten was? Waar was ik? Wat dacht ik?

Het antwoord was duidelijk: ik was zo druk met mijn dagelijkse routine en maakte alles goed voor iedereen om me heen, zorgde voor anderen, hun wensen en behoeften, dat ik vergat hoe belangrijk het was om de tijd exclusief voor mij uit te stellen. Op een gegeven moment besloot ik dat het voor mij vrijaf nemen was als het stelen van het voor mijn familie, omdat het andere deel van mijn tijd altijd gevuld is met werk en verantwoordelijkheden.

Niet los laten

Eenmaal in contact met het water nam mijn passie voor zwemmen mijn emoties over en ik besloot het vast te houden en niet los te laten. Ik verdien het tenslotte! We hebben allemaal op een bepaald moment in het leven nodig om een ​​beetje egocentrisch te zijn en enige tijd te besteden aan onze persoonlijke behoeften en wensen, aan onze hobby’s, onze dromen … Het is niet vals spelen, het is bevrijdend en zal ons in staat stellen de beste van ons voor degenen die we liefhebben. Het is alsof je weer heel wordt.

Dus, een passie is dat kleine deel van jou dat je doet dansen en zingen binnenin en verloren gaat in je eigen gedachten. Maar heeft ook de kracht om je ongelofelijk gelukkig te maken. Een passie is heel persoonlijk voor ieder sterrenbeeld en kan iets zijn dat voor jou voldoet en je een vrij gevoel geeft.

Hoe lang geleden heb je jezelf de gave gegeven om dit gevoel te ervaren? Ga ervoor, verloren tijd zal nooit meer terug komen!

Bron:
Zodiac Horoscoop