Hier kunt u zowel weidehooi als zaagsel van de beste kwaliteit kopen

Er is bodembedekking beschikbaar voor stallen en andere dierenverblijven in meerdere soorten. Denk bijvoorbeeld aan stro, vlas, houtkrullen en Mirabox. Voor welke soort u ook kiest, u wilt natuurlijk wel altijd verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat is precies de reden waarom u voor de producten van Sanders Fourage kiest. Voor het maaien van de producten wordt meteen de kwaliteit geïnspecteerd. Wordt er onkruid geconstateerd? Dan wordt het product meteen afgekeurd, waardoor u altijd weidehooi, ruwvoer en zaagsel van de beste kwaliteit kunt kopen. Of u nu paardenhouder of geitenfokker bent, in alle gevallen zijn de producten van Sanders Fourage een geschikte oplossing. Ook kunt u eenvoudig zaagsel combineren met Mirabox.

Ontvang een passende offerte voor uw weidehooi

Wilt u graag meteen meer informatie ontvangen of een persoonlijke offerte voor uw nieuwe bodembedekking zoals luzerne? Dan schakelt u de hulp in van de specialist. Bij Sanders Fourage kiest u uit verschillende producten op het gebied van bodembedekking en ruwvoer. Een aanvraag doet u door het online formulier in te vullen. Hier vult u onder meer in wat voor product, zoals zaagsel of weidehooi, uw wilt kopen en hoeveel stuk u af wenst te nemen. Vervolgens wordt er contact met u opgenomen, om zodoende een passende offerte te bieden. Uiteraard kunt u het team van Sanders Fourage telefonisch contacteren als u overige vragen wilt stellen.

Laat uw weidehooi door de specialist transporteren

U kiest voor een bepaalde bodembedekker, zoals zaagsel of hooi. Hierna moet de bestelling veilig worden getransporteerd naar de door u gekozen locatie. Bij Sanders Fourage bestelt u producten van hoogstaande kwaliteit, die u na het bestellen laat transporteren naar uw manege, fokkerij of dierentuin. Van België tot aan Spanje en van Nederland tot aan Engeland, producten kunt u zowel binnen als buiten Nederland laten transporteren. Kiest u ervoor om zaagsel of weidehooi te kopen? Dan kan uw bestelling worden getransporteerd op onder meer open combinaties, open opleggers, schuifzeilen opleggers en schuifzeilen combinaties. U geeft aan wat er vervoerd moet worden!