Bonefast

Het grote gemak van het gebruik van kunststof pallets

Waarschijnlijk kent u de traditionele houten pallets, maar heeft u wel eens nagedacht over het gebruik van kunststof pallets? Deze zijn net zo sterk als hun houten variant, maar wel veel duurzamer en goedkoper. U kunt op deze pallets eenvoudig kunststof bakken plaatsen van diverse afmetingen. Het draagvermogen van kunststof pallets is net zo groot als dat van houten pallets. Het draagvermogen verschilt per model en moet u uiteraard wel in acht nemen om schade te voorkomen. U kunt de pallets gemakkelijk transporteren met een pompwagen of een heftruck. Zo kunt u uw magazijn efficiënt inrichten of het transport van producten vlot laten verlopen.

Maak gebruik van duurzaam kunststof verpakkingsmateriaal

U kunt voor het verpakken en vervoeren van uw producten gebruik maken van duurzaam geproduceerde materialen. Kunststof pallets en ook kunststof kratten worden volgens strenge normen geproduceerd. Daarnaast zijn deze artikelen zeer duurzaam. Ze gaan vele jaren mee bij juist gebruik. Pallets en bakken van kunststof zijn in diverse maten verkrijgbaar zodat u altijd producten kunt aanschaffen die aan uw wensen voldoen. U bestelt deze het beste bij een hierin gespecialiseerd bedrijf dat ook maatwerk kan leveren.

Wie kan mij helpen aan kunststof pallets op maat?

Als u op zoek bent naar kunststof pallets op maat dan kunt u hiervoor contact opnemen met Alpac in Deventer. Dit bedrijf produceert al sinds 2006 pallets en bakken volgens vaste standaard maten en levert ook producten op maat. Als u speciale wensen heeft dan kan een bestaand product worden aangepast maar u kunt ook speciaal voor u op maat gemaakte kunststof pallets laten maken. U ontvangt hiervoor uiteraard vooraf een vrijblijvende offerte. U kunt uw wensen kenbaar maken door contact op te nemen met de klantenservice van Alpac. Dit kan via de handige chatfunctie op de website, maar u kunt ook de overige contactgegevens hier vinden.