Bonefast
Image default
Bedrijven

Haaruitval verhelpen

Veel kwaaltjes zijn genetisch en zullen dan personen overkomen. Als zij ervoor zouden kunnen kiezen zouden zij deze kwaaltjes nooit hebben. Om die reden is het voor dan ook soms lastig om mee om te gaan. Maar gelukkig zijn hier oplossingen voor zodat iedereen kan genieten van wat zij het liefst zien. Zo is voor mannen en sommige vrouwen haaruitval een kwestie dat heel gevoelig ligt. Mannen zijn vaak trots hun haar doos en willen deze dan graag behouden. Er zijn ook mannen die het niet erg vinden om kaal te zijn en laten zich dan ook niet behandelen. Maar er is toch en groep dat niet tevreden is over het haar, vooral jonge mannen die op vroege leeftijd al kwaaltjes onder vinden van haaruitval. Voor hen is het soms zeer lastig om hier mee te leven. Gelukkig voor hen zijn er behandelingen die het haar weer laten groeien. 

Een haargroei behandeling zorgt ervoor dat de man of vrouw die deze behandeling ondergaat, weer haar op zijn of haar hoofd krijgt. De behandeling kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een dergelijke behandeling is bijvoorbeeld het injecteren van hyarluaronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat de hoofdhuid van de patiënt van beter kwaliteit wordt. Dit zorgt ervoor dat de haren beter kunnen groeien en dat het haar voller wordt. Deze behandeling wordt 6 tot 8 keer uitgevoerd en dient na 2 weken herhaald te worden. De behandeling zelf is kort namelijk 20 minuten.

Een andere vaak vervelende kwaal is het verschijnen van beenvaatjes. Deze worden door middel van een laser opgelost vervolgens voert het lichaam de resterende delen zelf af. Voor beste resultaat dient de behandeling minimaal 3 keer uitgevoerd te worden met een interval van 6 tot 8 weken. Het is belangrijk dat na de behandeling de huid wordt gekoeld zodat de zwellingen weg kan trekken.

http://www.clinic63.nl/