Geen overlast meer met duivenpinnen: dat zal u vast bekoeren

Een duif is niet zo’n probleem. Het wordt wél een probleem wanneer een koppel duiven besluit dat uw dakgoot een goede plek is voor een nest. Gelukkig lost u dit op met duivenpinnen voor op de dakrand en in de dakgoot. Maar wat zijn duivenpinnen eigenlijk? Duivenpinnen zijn pinnen die op uiteenlopende plekken worden bevestigd waar duiven zich graag nestelen. De pinnen zijn een belemmering voor de vogels. De pinnen staan dusdanig uit elkaar dat een duif hier niet tussen kan gaan zitten. Hierdoor voorkomt u duivenoverlast rondom uw woning of winkel. De duivenpinnen die u bij ALCETSOUND aanschaft, zijn vervaardigd van rvs of kunststof en kennen een lange levensduur. Bestelt u binnenkort ook duivenpinnen?

Bestel duivenpinnen of andere vogelwering eenvoudig in een online shop

U zoekt vogelwering voor uw huis of kantoorpand. Maar waar moet u dan eigenlijk gaan zoeken? Nou, sterker nog, u hoeft er de deur niet eens voor uit! Voor alle producten omtrent vogelwering kunt u terecht in de webshop van ALCETSOUND. Selecteer de scherp geprijsde producten die u wilt en plaats deze in uw digitale winkelmand. Vervolgens doorloopt u het bestelproces, vult u een aantal persoonlijke gegevens in en betaalt u veilig via iDEAL of een andere betaalmethode. Is uw bestelling voltooid? Dan zorgt de specialist in vogelwering voor een razendsnelle bezorging. Als u voor 22.00 uur bestelt, heeft u de volgende dag de duivenpinnen of andere vogelwering al in huis.

Meer dan alleen duivenpinnen verkrijgbaar bij een specialist in vogelafweer

Duivenpinnen zijn maar een onderdeel van het arsenaal dat u kunt inzetten om ongewenste indringers buiten de deur te houden. Met een duivennet op maat hebben duiven en ander gevogelte geen kans om uw eigendommen te betreden én te bevuilen. Daarnaast levert ALCETSOUND diverse (mechanische) knalapparaten aan de fruitteelt, akkerbouw, melkveehouderij en (lucht)havens. Een knalapparaat is effectief en zorgt ervoor dat uw gewassen niet worden kaalgeplukt of dat het luchtverkeer negatief wordt beïnvloed. Duivenpinnen, duivennetten, knalapparaten en andere wering bestelt u eenvoudig in de webshop van een specialist als ALCETSOUND. Voor welke wering kiest u?