Ga eens aan de andere kant van de bar staan met een Hospitality Management of Horeca opleiding

Veel mensen die in de horeca werken hebben daarvoor geen specifieke opleiding gevolgd. Bij een gespecialiseerde onderwijsgroep kunt u uw kennis opvijzelen met bijvoorbeeld een Hospitality Management opleiding. Of een Horeca Hotel Management opleiding natuurlijk. U wordt dan met behulp van diverse vakken, gegeven door ervaren praktijkdocenten, klaargestoomd voor een breed vakgebied. Zo kunt u starten in de voor de hand liggende branches als toerisme, horeca en evenementbranches. Maar u kunt zich ook ontwikkelen op het gebied van personeelsmanagement, public relations, marketing en financieel management, zodat u in andere branches aan de slag kunt. Een Hospitality Management opleiding en een Horeca Hotel Management opleiding worden in voltijd en deeltijd aangeboden en u kunt ze dus overdag of ’s avonds volgen. Dat maakt het dus ook mogelijk om uzelf naast uw baan verder te ontwikkelen!

 

Hospitality Management opleiding: uitgebalanceerd vakkenpakket toepasbaar op breed werkterrein

Een breed vakkenpakket en een toepasbaarheid in vele verschillende werkvelden. Dat is wat de opleiding Hospitality Management voor u kan betekenen. Het diploma dat u met een Hospitality Management opleiding behaalt is dan ook niet alleen toepasbaar in de voor de hand liggende branches, zoals het toerisme, de horeca of de evenementenbranche. Het werkveld is enorm breed, waardoor u in elke branche waarbij gastvrijheid van belang is aan de slag kunt. Wilt u liever een brede horeca opleiding volgen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Horeca Hotel Management opleiding. Met een Hospitality Management opleiding of een gespecialiseerde Horeca Hotel Management opleiding van een opleidingsspecialist, specialiseert u zich op zowel het op vaktechnisch gebied als op organisatorisch gebied.

Hospitality Management opleiding mogelijk in diverse plaatsen

Een opleiding Hospitality Management of een andersoortige Horeca opleiding kunt u volgen bij een opleidingsgroep. En dat kunt u ook nog eens in verschillende plaatsen doen. Wilt u een Hospitality Management opleiding of een Horeca Hotel Management opleiding gaan volgen maar weet u niet precies waar? Dan is het prettig dat deze opleidingen bij Linnartz opleidingengroep op diverse plekken worden aangeboden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een opleiding in Hospitality Management te volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. En ook een Horeca Hotel Management opleiding kunt u volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. Bij het aanmelden voor één van de opleidingen kunt u op het aanmeldingsformulier uw eerste en tweede keuze aangeven.