Bonefast
Image default
Gezondheid

Erectiestoornis oplossen

 

Erectiestoornis

Bij het tot stand komen van een erectie spelen verschillende factoren een rol. Het begint vaak bij prikkelende gedachten waardoor er meer bloed naar uw geslachtsorganen gaat stromen waarna u een erectie krijgt. Bij een erectiestoornis kan dat uitblijven. Er stroom bijvoorbeeld niet genoeg bloed naar uw geslachtsorganen of u wordt tijdens de daad plotseling slap. Een erectiestoornis kan iedereen overkomen en hoeft niet iets blijvends te zijn. Echter wanneer dit bijvoorbeeld vaker dan één maal voorkomt, wind men zich daarover op. Dit veroorzaakt meer stress en werkt een erectiestoornis helaas in de hand.

Problemen met het krijgen van een erectie heeft vaak te maken met stress (psychische factoren) of met de gezondheid (lichamelijk factoren). Voor beide problemen zijn er tal van oplossingen. Hieronder de bekendste en meest effectieve.

Stress, wanneer je veel last hebt van stress, dit kan zowel op relationeel vlak zijn als te maken hebben met geld, werk of familie. Wat belangrijk is, is dat je de situatie moet veranderen. Probeer het probleem op te lossen of te laten voor wat het is, maar maak je er niet zo druk om. Het is belangrijk om tijd met je partner door te brengen en zo de intimiteit op te bouwen. Denk aan prikkelde gedachtes, geef elkaar een massage of doe iets anders dat jou en je partner stimuleert.

Verlaagde weerstand: een lage weerstand of gezondheid kan door stress en een druk leven komen. Om nou meteen je hele dieet om te gooien is misschien net iets te extreem. Wel kun je een stukje fruit meer eten en iedere dag net iets meer groente opscheppen dan voorheen.

 

Sporten en meer bewegen

Beweging en sporten helpt de bloedsomloop op gang. Ieder mens moet iedere dag 30 tot 60 minuten beweging hebben. Dit is snel te behalen door meer te fietsen of te lopen. Lopen helpt ook om stress te verminderen dus het is zeker een win-win situatie.

Wat je zou kunnen doen is 30 minuten alvorens de daad op de plaats te gaan joggen of doe een warming-up. Warm je lichaam op en laat het bloed stromen!

http://www.libidoxl.nl/

Gerelateerde artikelen

Zweten onder de oksels

Une aide professionnelle en cas de grossesse non désirée

Gemakkelijk overstappen naar de elektronische sigaret