Bonefast
Image default
Woning en Tuin

EPDM, voor al je dakafdichtingen

Ben je een huis aan het bouwen? Kan je dit helemaal zelf of doe je alleen de finishing touches? Is een dak op je huis kapot? Of heb je een garage gebouwd of een schuurtje waar je de fietsen in kunt opslaan? Hoe je het ook wendt of keert, je zult toch altijd rubber nodig hebben waarmee je kunt voorkomen dat het dak gaat lekken. Zeker in Nederland zijn er het hele jaar door genoeg regenbuien die uiteindelijk flink wat roet in het eten kunnen gooien. Als je daarom naar interexpress.be surft dan zal het je opvallen dat de site bomvol informatie staat over EPDM. EPDM is een bepaald soort rubber waarmee je zeker weet dat je dak nooit zal gaan lekken. Dit spul is namelijk van buitengewoon goede kwaliteit. Als je voor de EPDM van Interexpress kiest dan ga je daar zeker weten geen spijt van krijgen. Je kunt gelijk gaan zoeken op de diverse categorieën die er te vinden zijn op het gebied van EPDM. Wellicht kom je hier helemaal niet vanwege het rubber maar vraag je het af hoe je het beste een dak kunt leggen in combinatie met EPDM. Daarom hebben we diverse handleidingen beschikbaar gesteld waar je gerust eens een kijkje tussen kunt nemen. Je zult zien dat we van alle markten thuis zin op het gebied van EPDM. Niet alleen wordt EPDM trouwens gebruikt voor dak afdichtingen. Er zijn diverse functies van dit elastische materiaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende opties waarvoor je het kunt gaan gebruiken.

  • Uiteraard in de bouw. Vooral bij het afdekken van daken zodat de randjes als het ware mooi zijn afgewerkt. En daarmee bedoelen we niet dat het er prachtig uit hoeft te zien. Het gaat erom dat er geen kans is op lekkages.
  • Ook in de auto-industrie wordt er veel gebruik gemaakt van EPDM. Bijvoorbeeld bij de productie van afdichtingsringen en afdichtingsstrips aan ramen en deuren.
  • Elektrische isolatie. Rubber geleid immers nauwelijks stroom.
  • Vijverfolie.
  • Transportbanden. Je kunt er vergif op innemen dat de banden bij de kassa ook van dit geweldige materiaal vervaardigd is.

EPDM, dat scheelt

Je begrijpt dat wij dus lyrisch zijn over EPDM en dat willen we graag op jou overdragen. Wellicht neem je dan wel contact met ons op en kunnen wij binnen enkele dagen het EPDM bezorgen. Wij bezorgen altijd enorm snel. Het staat als een paal boven water dat de klant bij ons op nummer een komt. Dus daarom vinden we het erg belangrijk dat we onze afspraken altijd nakomen. Niet alleen uit altruïsme, ook uit egoïsme want zo hopen we een mooi klantenbestand op te kunnen bouwen. En daar hebben we jou voor nodig. Als je dus vragen hebt, of opmerkingen of wellicht zelfs klachten ook al hopen we dat er nooit iets vervelends voorvalt, dan dien je toch echt in de pen te klimmen of de telefoon op te pakken want wij willen graag van je leren. Wij passen onze service erg graag aan, het liefst aan de wensen van al onze klanten en het helpt ons met het verbeteren van onze website. Nog informatie bijvoorbeeld? Meer video’s? Het kan allemaal geregeld worden want wij werken samen met een geweldig webdesign team dat dag en nacht klaarstaat om onze website te optimaliseren. Zowel voor jou als voor ons is het dus winst. Ga dus niet bij de pakken neerzitten, ook al heb je twee linkerhanden, ook jij bent ongetwijfeld in staat om op de juiste manier EPDM te gebruiken. Het is werkelijk waar een eitje en kijk gerust eens naar de video’s die we op YouTube hebben geplaatst, daar vind je alle nuttige informatie nogmaals terug op een rijtje en staat niets meer in de weg om EPDM te gaan gebruiken.

Neem gerust eens contact met ons op

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, EPDM is een geweldig materiaal en is op vele manieren te gebruiken. Feit is dat EPDM brandveilig is. Een vuurpijl die per ongeluk op het dak beland tijdens Oud en Nieuwjaar zal niemand doen opschrikken in de zin dat er geen brandgevaar door zal ontstaan. Hier vind je nogmaals de voordelen van dit rubber op een rijtje.

  • EPDM rubber heeft een enorm hoge elasticiteit. Je moet hierbij denken aan percentages van rond de 400 procent. Het maakt niet uit bij welke temperatuur je EPDM rubber gebruikt. Het behoudt zijn elasticiteit al is het zoveel graden Celsius onder nul of 120 graden Celsius boven nul.
  • En dat is nog niet alles. Het materiaal gaat heel erg lang mee. Waarschijnlijk net zo lang als je dak want het blijft wel meer dan 50 jaar goed. In de tussentijd heb je ongetwijfeld je huis alweer twee keer gerenoveerd en hopelijk kies je dan wederom voor de EPDM producten van Interexpress.
  • EPDM rubber is bestendig tegen vele chemicaliën. Het kan daardoor tegen vrijwel alle zuren en basen. Ook tegen zouten is dit spul goed opgewassen maar kijk wel uit met aardolieproducten. Gelukkig ligt dit spul niet zo snel op een dak maar je bent in ieder geval gewaarschuwd. Ook de zon wordt keurig tegengehouden door dit materiaal. Het zal dus niet afgebroken worden door uv-stralen, ozon of ir-straling. Verkleuringen komen daardoor ook vrijwel niet voor. Wat een geweldige absorptie.

Wat een voordelen toch? Wacht dus niet langer en maak snel je bestelling. Betalen doe je via de bekende beveiligde SSL verbindingen.

http://www.interexpress.be/