Eindeloos veel opties voor een vouwgordijn op maat

Als je kiest voor een vouwgordijn op maat, denk je misschien dat daarmee de keus wel gemaakt is. Maar na het kiezen voor een vouwgordijn, is er nog de lastige keuze van het kiezen van de juiste kleur. Daarnaast is er ook keuze in de stof van je nieuwe vouwgordijn. Het kan lastig zijn om deze keuze te maken als je niet weet hoe de verschillende kleuren bij jouw interieur passen. Daarom is het erg fijn om een advies op maat te krijgen van BD Atelier. Bij een advies bij jou thuis worden er namelijk stalen meegenomen, waardoor je een goed beeld krijgt van de stoffen en kleuren die bij jouw interieur passen. Zo kan je de juiste keus maken voor jouw nieuwe vouwgordijn op maat.

Welke kleur wordt jouw vouwgordijn op maat?

Voor de vouwgordijnen bij BD Atelier is een ruim assortiment verschillende stoffen beschikbaar. Kies je voor een fijnere stof of ga je liever of wat grover geweven stof? Alle stoffen zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Kies voor een opvallende kleur of laat de gordijnen juist wat meer opgaan in de ruimte. Een aanrader bij vouwgordijnen is om de gordijnen te voeren. De gevoelige stoffen worden daardoor beschermd tegen het zonlicht en verkleuren minder. Daardoor kan je nog langer genieten van je mooie vouwgordijnen op maat.

Valt de keuze toch op lamellen op maat?

Bij BD Atelier kan je natuurlijk niet alleen terecht voor mooie vouwgordijnen op maat. Ook lamellen op maat worden hier namelijk gemaakt, samen met allerlei variaties gordijnen, zoals overgordijnen en voiles. Met de kernwaarden professionaliteit, kwaliteit, originaliteit, tevredenheid en persoonlijkheid ben je verzekerd van gordijnen of lamellen die compleet op maat en dus naar wens zijn. Doordat de gordijnen altijd gemaakt worden van hoogwaardige materialen, weet je ook zeker dat de gordijnen van goede kwaliteit zijn. Zo kan je lange tijd genieten van jouw gordijnen of lamellen op maat.