Efficiënt werken met een werkvoorbereider in de bouw

Een bouwproject moet op een efficiënte manier verlopen. Een goede werkvoorbereider die gespecialiseerd is in de bouw is hierbij handig. Door het bevorderden van de integrale samenwerking tussen alle disciplines kunnen de uitvoerder en de Revit modelleur die u inschakelt tijdens uw bouwproject beter hun werk doen. Tijdens de bouwvoorbereiding worden diverse berekeningen gecontroleerd en waar nodig aangepast. Maar ook overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bouwvergunningen, sloopvergunningen en andere verplichte vergunningen? Ook dit valt in de bouwvoorbereidingsfase. Wilt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat? Schakelt u dan de expertise van Velox Engineering in. Wilt u werken in de bouw, bijvoorbeeld leiding geven aan het uitvoeringsteam? Heeft u liever een uitvoerende functie? Bekijk dan onze vacature werkvoorbereider in de bouw.

De uitvoerder van uw bouwproject: de spin in het web

Bij een bouwproject zijn er veel verschillende partijen betrokken. Naast de opdrachtgever zijn dit bijvoorbeeld de Revit modelleur en de aannemer. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

De Revit modelleur is gespecialiseerd in het ontwerpen van verschillende bouwinstallaties. Deze modellen worden getoetst op bijvoorbeeld haalbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt worden, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur, en detailengineering, als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.