Bonefast
Image default
Marketing

Eenvoudig hulpmiddel voor online artikel marketing

ZipZoo is een handige artikel marketing tool die site eigenaren de gelegenheid verstrekt om op een simpele maar correcte wijze hun internetpagina onder de aandacht te bezorgen bij uw gewenste bezoekers. Door het schrijven van unieke artikelen op paginas en het geven van info over de zaak of over de producten en diensten zal voortvloeien in een grotere bezoekersstroom naar uw weblocatie. Het opzoeken naar goede sites kan u overvloedig tijd en energie vereisen, ZipZoo neemt u het opsporen uit handen. ZipZoo verstrekt men toegang tot meerdere sites die men kan toepassen voor het uitvoeren van uw online marketing. Door middel van deze marketingtool kunt men met aanzienlijk gemak bezoekers genereren voor uw weblocatie, waarmee je op korte tijdsduur ook uw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! vergroot. Wij onderwierpen ZipZoo aan een uitgebreide proef om te aanschouwen of ook wij gevolgen konden boeken. Onze belevenis: een heldere en gebruiksvriendelijke Nederlands talige tool met een goed resultaat.

Artikelmarketing volgens ZipZoo

Hoe werkt het? ZipZoo geeft u de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat uw webpagina op verschillende locaties op het web te vinden is. Op het internet zijn meerdere sites te traceren waar u uw pagina onder de belangstelling kunt brengen. Zo zijn er artikelwebsites die aandacht spenderen aan artikelen en diensten. ZipZoo neemt u het zoeken naar een geschikte webpagina uit handen en geeft de gebruiker de gelegenheid door middel van 1 account toegang te krijgen tot ettelijke correcte artikel sites waar u direct advertorials kunt publiceren. Geregeld worden er nieuwe hoogwaardige sites met de benodigde diensten zoals social media buttons toegevoegd aan het platform om het aanbod doorlopend te blijven opvoeren.

Meerdere bezoekers genereren voor uw site

Voor ons voorbeeld nemen we een webwinkel welke graag een zeker product onder de belangstelling willen brengen. Wij loggen in op mijn.zipzoo.nl en kiezen er dan voor om een nieuwe campagne te starten, geven de campagne een benaming mee, in dit geval ‘Campagne 3’. Per gekozen campagne kunnen we daarna, soortgelijk met regulier reclame maken, op de hoogte blijven van de uitvloeisels. Zodra de campagne is gemaakt wat bovendien met een snelle actie is volbracht, maken we een ander artikel aan, die we aan de nieuwe campagne toevoegen. Naar persoonlijk idee kan de categorie waarbinnen het artikel past gekozen worden. Wij kiezen in onze situatie voor E-Books, aangezien het om een boek gaat. We krijgen een opgave van iedere sites binnen deze categorie. Per website kunnen we desgewenst een nieuw artikel plaatsen. We kiezen vijf websites en typen voor elke website een ietwat aangepast artikel. Binnen het platform worden bruikbare inlichtingen gegeven voor het typen van een correct artikel. En er zijn zonder twijfel altijd nog SEO tekstschrijvers die het met genoegen voor u willen uitvoeren. Zoekwoorden en url-verwijzingen kunnen worden toegevoegd in de daarvoor bestemde velden, verder bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de zogenaamde in-content verwijzing. Zodra uw artikel naar wens is, de advetorial zo worden gepubliceerd. Met de aanwezige social media knoppen kan het artikel simpel gedeeld worden op onder andere Facebook of Twitter wat dan ook echt een aanrader is.