Bonefast
Image default
Cadeau

Een webshop met handgemaakte sieraden uit alle windstreken

Zou jij het liefst de hele wereld over reizen om kennis te maken met fascinerende inheemse culturen en houd jij van bijzondere sieraden? Surf dan eens naar Wereldsejuwelen.nl en neem een kijkje in hun boeiende assortiment handgemaakte zilveren sieraden. Wereldse Juwelen is een sieraden webshop met een passie voor inlandse beschavingen en eeuwenoud vakmanschap. Alle sieraden zijn honderd procent handgemaakt en vervaardigd door ervaren en traditionele ambachtslieden. De sieraden zijn uniek en elk sieraad vertelt haar eigen verhaal.

De schatkist van Wereldse Juwelen

Wereldse Juwelen trekt speciaal voor jou haar schatkist open. De sieraden webshop verzamelt originele items uit alle windstreken. Naast zilveren sieraden uit verschillende werelddelen hebben zij ook leren- en kralenarmbanden uit landen zoals Guatemala, Bali en Tibet in hun collectie. Wat opvalt zijn de prachtige details en hoogwaardige afwerking. De smeden maken uitsluitend gebruik van het meest zuivere zilver, echte edelstenen en natuurlijke materialen. Daarnaast garandeert Wereldse Juwelen dat alle sieraden zonder kinderarbeid zijn gemaakt.

Ontdek de sieraden online

Het leuke van deze sieraden webshop is dat elk sieraad door het land van herkomst een eigen stijl en betekenis heeft. De handgeknoopte armbanden uit Guatemala hebben bijvoorbeeld een hoog vintagegehalte. De armbanden worden vaak in setjes gedragen. Deze combinaties hebben een symbolische betekenis. De set van zeven armbandjes verwijst naar de schepping. De jade Maori hangers uit Nieuw-Zeeland hebben een meer modern en mystiek karakter. De kettingen lijken op een talisman en verwijzen naar de heroïsche mythes met een moralistische betekenis.

Doe een sieraad cadeau

‘If you want to feel good, do good!’ Natuurlijk moet je jezelf af en toe verwennen, maar het geeft ook veel voldoening om sieraden online te bestellen voor iemand anders. Bij Wereldse Juwelen zoek je een uniek cadeau uit dat gemaakt is in landen zoals Myanmar, Israël, India, Indonesië en Thailand. Naast armbanden en hangers vind je bij deze webwinkel ook ringen en oorbellen. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en als je wilt voorzien van een cadeaukaartje.

https://www.wereldsejuwelen.nl