Een volledige service voor uw VvE beheer software

Het aanschaffen van VvE beheer software is een ding, maar daarna moet het ook nog geïmplementeerd worden en van tijd tot tijd zal er ook onderhoud nodig zijn. Het implementeren van een VvE beheer programma is een vak apart en dat kunt u dan ook het best aan de specialisten van Informant overlaten. Zij zorgen er bij de implementatie voor dat alles goed geïmplementeerd wordt en dat dit volledig wordt afgestemd op uw vakgebied en behoeften. Na de implementatie zit Informant niet stil. Er worden veel updates gemaakt om altijd de juiste service te kunnen bieden. Het is verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten om altijd te kunnen profiteren van deze updates. Zo is uw VvE administratie en alle gegevens van uw onroerend goed beheer altijd up-to-date.

 

Onroerend Goed Beheer: een toegankelijkvastgoedmanagement programma

De administratieve Vve op orde houden. Het kan een hele klus zijn wanneer u niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Een programma zou daarom ideaal zijn. Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Al uw VvE administratie in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

 

VvE beheer software die volledig is afgestemd op uwvakgebied

Het bijhouden van de administratie van diverse partijen kan als VvE beheerder een behoorlijke uitdaging zijn. En aangezien archiefkasten toch wel een beetje uit de tijd zijn is een VvE programma dan ideaal. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie ten alle tijden op orde.

http://www.informant.nl/