Een mantelzorgunit dicht bij uw woning laten bouwen

Merkt u dat de gezondheid van een van uw ouders snel achteruitgaat? Wilt u niet dat zij naar een bejaardentehuis of een andere zorginstelling gaan? Maar wilt u hen wel een fijn thuis bieden? Daarom biedt een mantelzorgunit dé uitkomst. Deze kunt u namelijk eenvoudig in uw tuin, vlakbij uw woning plaatsen. Zo heeft diegene toch een eigen plek, maar kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast is het een stuk gezelliger en voorkomt u dat uw vader, moeder of schoonouder vereenzaamd. Laat een stijlvolle mantelzorgunit geheel naar wens ontwerpen en plaatsen door RSP Recreatiebouw. Volledig zoals u het voor u ziet. 

Geniet alle seizoenen van de mantelzorgunit

U wilt uw ouders of schoonouders alle seizoenen een heerlijk thuis kunnen bieden in hun mantelzorgunit. De specialist garandeert dit door gepatenteerde Recreatie Sandwich Panelen op het dak te bouwen. Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructie stijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.

Een mantelzorgunit is een praktische én stijlvolle oplossing

Tegenwoordig is een mantelzorgunit meer dan alleen een fijn thuis voor uw ouders of schoonouders. Een unit is ook een moderne en stijlvolle woning voor uw geliefden. Want bij RSP Recreatiebouw richt u de woning geheel naar wens in. Ga voor karakteristiek door te kiezen voor een mantelzorgunit in de vorm van een Farmer House. Of wilt u een mantelzorgunit laten bouwen die geheel bij uw bestaande woning past? Dan is een Zeeuws hof de uitkomst. Bij RSP Recreatiebouw kan het allemaal! Door enkel gebruik te maken van duurzame en onderhoudsvrije materialen ervaren de nieuwe bewoners jarenlang plezier aan de mantelzorgunit.