Bonefast
Image default
Huishoudelijk

Een grasmaaier die het werk voor u doet

Bent u op zoek naar een grasmaaier die u ontlast van uw vervelende karwei? Wilt u graag een netjes gemaaide gazon, maar liever geen uren van uw weekend opofferen hiervoor? Bent u, met andere woorden, op zoek naar een robotgrasmaaier? Dan raden wij u aan eens langs te gaan bij Alrobo. Zij zijn zonder twijfel de leveranciers van robotgrasmaaiers in Vlaanderen die u verder kunnen helpen. Dé robotgrasmaaier van het moment is ongetwijfeld de Robomow RK1000. En die bezorgen ze u bij Alrobo graag!

Deze robot verzorgt uw gazon

De Robomow RK1000 installeren op uw gazon, dat is een eitje voor de ervaren experten van dit bedrijf. Naast ervoor zorgen dat uw gazon netjes gemaaid wordt en dat elke grasspriet op dezelfde lengte komt te staan, kunnen deze kenners ook voor beschutting zorgen voor uw toestel. Zo’n huisje zorgt ervoor dat de robotmaaier veilig kan opladen en ook kan schuilen van slechte weersomstandigheden. Denk maar aan onweer, regen, hagel en wind. Ook vuil komt er dan niet in en het toestel is beveiligd tegen diefstal. Niet enkel dankzij deze schuilplaats, maar ook dankzij de ingebouwde gsmmodule, diefstalcode en het alarm van de robotmaaier!

Een leverancier die tot het uiterste gaat

Bij Alrobo krijgt u advies, volledig op maat van uw noden en wensen en uiteraard ook op maat van uw gazon. Zo komt u uit bij de beste robotmaaier voor u. En dat zou wem eens de Robomow RK1000 kunnen worden als u het ons vraagt. Alrobo demonstreert dit hoogstaand staaltje techniek graag voor u, beantwoordt aan al uw vragen en verzorgt daarenboven ook nog eens de installatie bij u thuis van a tot z! Dat maakt van hen de ideale leveranciers van robotmaaiers. Ga er dus een langs of neem contact met hen op, dan zal u snel begrijpen wat wij bedoelen.

https://www.alrobo.be/