Een bouwkundig ingenieursbureau inschakelen bij de bouw, want management is een vak apart

Het realiseren van een bouwproject is geen eenvoudige klus. Er moet veel geregeld worden en u kunt niet in details wegzakken, u moet het overzicht behouden. Binnen de realisatiefase is de directievoerder de vertegenwoordiger van de opdrachtgever, zij zijn het aanspreekpunt en moeten alles in goede banen leiden. Het is dan ook zeer aan te raden om dit over te laten aan een deskundig bouwkundig ingenieursbureau. Wanneer u in zee gaat met een professioneel bouwkundig ingenieursbureau, bijvoorbeeld Kabu, bent u verzekerd van de nodige kennis en kunde. Kabu biedt u allereerst zeer veel diensten aan als bouwkundig ingenieursbureau. Zo kunnen ze er ook voor zorgen dat het managen van uw project bij hun in goede handen is.

Ook voor de veiligheid en gezondheid bij een bouwkundig ingenieursbureau

Tijdens de bouw is natuurlijk de opleverdatum van groot belang. Het allerbelangrijkste is echter de gezondheid van de bouwvakkers, van uw team. Kies daarom voor een bouwkundig ingenieursbureau dat wat dit betreft zijn zaakjes op orde heeft. Voor een opdrachtgever én opdrachtnemer is het dan ook de grootste nachtmerrie wanneer een van uw medewerkers iets overkomt. Het is daarom verstandig om een bouwkundig ingenieursbureau in te schakelen, bijvoorbeeld Kabu. Zij kunnen u helpen met het opstellen van een V&G-plan en een risico-inventarisatie. Hier staan dan ook alle afspraken met betrekking tot de veiligheid en gezondheid van uw bouwproject beschreven. Door het kiezen van een professioneel bouwkundig ingenieursbureau bent u verzekerd dat er veilig wordt gewerkt. Zo bent u gegarandeerd van veilig ontwerpen, veilig bouwen en natuurlijk veilig onderhouden!

Aan de hand van een bouwkundig ingenieursbureau uw bouwteam overeenkomst tekenen

Het maken van goed afspraken is cruciaal voor een goed verloop van uw bouwproject. Zo niet, dan kan onenigheid in de toekomst voor veel vertraging zorgen. En dat kost geld! Zo kunnen ze u helpen met onder andere een bouwteamovereenkomst, dit is dan ook de overeenkomst die een opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar aangaan. Zaken die hierin vernoemd zijn onder andere onderlinge afspraken die gemaakt zijn. Kabu kan dit proces begeleiden als bouwkundig ingenieursbureau, zodoende wordt er gezorgd dat de onderlinge afspraken op een correcte wijze wordt opgenomen binnen de bouwteamovereenkomst. Zo komt u als opdrachtgever, maar ook als opdrachtnemer niet voor onverwachte verassingen te staan. Het is dan ook altijd verstandig om te kiezen voor een professional betreft de begeleiding binnen dit traject.