Duurzaam wonen? Kies voor Vaillant centrale verwarming in omgeving Antwerpen!

Wil je de centrale verwarming van je woning in Antwerpen of Zoersel vervangen? Kies dan voor een duurzame manier. Vaillant is één van de milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningtechnologieën. Speciaal voor milieubewuste gezinnen is de aroTHERM ontwikkeld. Naast duurzaam, is de deze warmtepomp zeer zuinig en bespaar je tot 25% op energieverbruik omdat de pomp gratis beschikbare energie door middel van een koelmiddel uit de buitenlucht haalt. Vervolgens verdampt de opgewarmde koelvloeistof en wordt in een compressor samengedrukt. De temperatuur stijgt en de hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit. Daarnaast is de compacte aroTHERM gemakkelijk te plaatsen in zowel een bestaande woning of nieuwbouwhuis en is fluisterstil. Een erkende installateur in de regio Antwerpen, van Centrale Verwarming Ielegems, is gespecialiseerd in het plaatsen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel.

Voor iedere gezinssamenstelling een passende boiler naast je centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel

Je hebt onlangs een centrale verwarming gekocht in Antwerpen, Zoersel of omgeving. Zoek je nu ook nog een boiler die bij jouw woning past? Woon je in een appartement met weinig ruimte, kies dan voor de wandhangende boiler met een inhoud van 70 liter. Deze boiler warmt snel op en neemt weinig ruimte in beslag. Heb je een woning met meerdere badkamers of wordt de douche vaak gebruikt? Dan is een boiler met meerdere aftappunten aan te raden. Bij deze boiler kan er gekozen worden uit 120,150 en 200 liter. Hangt de boiler in het zicht en vind je het belangrijk dat de boiler een goede uitstraling heeft? Dan kan je kiezen voor de ActoSTOR die uitgerust is met een onderhoudsvrije elektronische anode die beschermt tegen corrosie en nooit vervangen hoeft te worden. Je hebt dus weinig tot geen omkijken naar deze boiler. Al deze boilers worden geplaatst door een gespecialiseerde verwarmingsinstallateur in de buurt van Zoersel en Antwerpen.

Het herstellen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen

Het is mogelijk dat de centrale verwarming in jouw woning op een gegeven moment stuk gaat. Het is hier wel van belang dat je zorgt voor een snel herstel óf nieuwe centrale verwarming. Hierbij is het belangrijk dat de installateur kennis van zaken heeft om een juiste beslissing te kunnen maken. Wanneer je het herstel laat verzorgen door erkende installateurs van Centrale Verwarming Ielegems, heb je geen omkijken naar je oude verwarming of overig afval en ben je verzekerd van deskundig advies. Voorkomen is beter dan genezen wordt er gezegd. Laat de centrale verwarming in Antwerpen of Zoersel daarom een extra keer controleren door een professionele installateur. Centrale Verwarming Ielegems voeren graag periodieke of preventieve onderhoudsbeurten uit.