Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Droomt u van een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent?

Als uw badkamer oud en gedateerd is, dan droomt u misschien al lang van een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent. Een mooie stralende badkamer met nieuwe tegels op de muren en de vloer. Een mooie inloopdouche of een royaal bad. Een fraaie wastafel met handige kastjes. En dat alles natuurlijk in een strak design. Maar wie gaat deze droom voor u werkelijkheid laten worden? Een nieuwe badkamer uitzoeken is vaak het probleem niet. Dat kan desnoods online. Maar deze badkamer moet dan natuurlijk nog wel geplaatst worden.

Maak een planning voor de renovatie van uw badkamer

Als u plannen heeft om uw badkamer op te knappen, dan is het handig om hiervoor een planning te maken. U moet er rekening mee houden dat u uw badkamer enkele dagen niet kunt gebruiken. Zeker als er ook tegelwerk moet worden gedaan duurt de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent vaak meerdere dagen. De lijm van de tegels moet namelijk de gelegenheid hebben om te drogen voordat er verder kan worden gewerkt. Ook kitranden moeten uitharden voordat u bijvoorbeeld uw bad of douche kunt gebruiken.

Welke stijl krijgt uw nieuwe badkamer?

Heeft u al keuzes gemaakt voor de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent? Weet u de kleuren al? Heeft u al nagedacht of u een comfortabele douchecabine wilt of een heerlijk bad, of misschien wel allebei? Als u weet wat u wilt, neem dan contact op met DT-Technics. Dit is een ervaren installatiebedrijf uit Evergem, in de buurt van Gent. Zij weten precies hoe ze de renovatie van uw badkamer moeten aanpakken. Zo zit u zo kort mogelijk in de rommel en kunt u snel uw nieuwe badkamer in gebruik nemen. Voor een kostenopgave kunt u contact met hen opnemen. U ontvangt een offerte die altijd vrijblijvend is en bepaalt zelf of u het aanbod wel of niet accepteert.

https://www.dt-technics.be/