Bonefast

Douglas hout voor het potdekselen van uw gevel

Douglas hout kent vele toepassingen. Deze houtsoort leent zich door zijn natuurlijke duurzaamheid en is ideaal voor buitenconstructies zoals veranda’s, schuttingen, vlonders, schuren en overkappingen. Daarnaast wordt Douglas hout ook gebruikt als gevelbekleding voor woningen. Bij Tuinhout Compleet kunt u terecht voor een breed assortiment aan Douglas hout voor diverse toepassingen. Zo vindt u binnen het aanbod van deze houthandel ook Douglas planken in de juiste dikte die benodigd zijn voor het potdekselen van uw gevel.

Landelijke uitstraling door potdekselwerk

Douglas planken worden veel gebruikt voor potdekselwerk. Met deze planken wordt de gevel van uw woning bekleedt waarbij de gevelplanken op gelijke wijze gelegd worden als dakpannen. Zo kan het regenwater gemakkelijk weg lopen. Door de gevel van uw huis met Douglas planken te potdekselen verkrijgt uw woning een landelijke uitstraling. Ook voor Douglas hout voor andere toepassingen bent u bij Tuinhout Compleet aan het juiste adres. Zo vindt u hout voor het maken van onder meer kapschuren, schuttingen, veranda’s en stallen in de webshop van deze houthandel. Daarbij kunt u ook gelijk benodigde extra producten aanschaffen zoals ijzerwaren, verf, beits en andere afwerkingsartikelen.

Tuinhout Compleet: uw online houthandel

Tuinhout Compleet is een online houthandel die zowel particulieren als zakelijke afnemers helpt aan heel divers Douglas hout. Dit hout is afkomstig uit Europese bossen. Tuinhout Compleet koopt als houthandel alleen in bij zagerijen die PEFC gecertificeerd zijn. Dit is een keurmerk dat staat voor duurzaam bosbeheer. Wanneer u een order plaatst bij Tuinhout Compleet is uw bestelling veelal binnen tien werkdagen leverbaar uit eigen voorraad. U vindt Douglas planken in het assortiment die in verschillende maten te bestellen zijn. Wijken de afmetingen die u wenst hiervan af? Dan kunt u altijd contact opnemen met deze houthandel om de mogelijkheden tot maatwerk in kaart te brengen met een specialist van Tuinhout Compleet.