Dit audio intercomsysteem beveiligd uw panden

Heeft u vaker dat u niet weet wie bij uw appartement aan de deur staat waardoor u vervolgens helemaal naar de deur moet lopen? Buiten dat dit soms onhandig kan zijn, is het ook niet veilig dat u niet ziet wie er bij de deur staat. Met het intercomsysteem weet u altijd precies wie er voor de deur staat en bepaalt u zelf of u deze persoon toegang tot uw woning of kantoor wilt geven. Denkt u erover om dit systeem in uw pand te laten installeren? Dan is het verstandig om hiervoor een professioneel bedrijf in te schakelen. Doordat men binnen Fontein Elektrotechniek over meer dan 30 jaar ervaring beschikt, bent u ervan verzekerd dat de installatie van uw audio intercomsysteem op vakkundige wijze gebeurt.

Meer dan 30 jaar ervaring in het aanbrengen, vervangen en onderhouden van het intercomsysteem

Het installeren van een intercomsysteem kan nog wel eens lastig zijn dan u denkt. Het moet op een vakkundige en professionele manier gebeuren, anders werkt de beveiliging niet naar behoren en sluit uw deur bijvoorbeeld niet goed. Wanneer u een bedrijf als Fontein Elektrotechniek inschakelt, weet u zeker dat het goed zit. Dit bedrijf houdt zich namelijk al meer dan 30 jaar bezig met het aanbrengen, vervangen en onderhouden van intercominstallaties. In al deze jaren hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van intercomsystemen. Hierdoor is geen enkele installatie te gek en voeren ze ook eventuele reparaties op een vakkundige manier uit.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Tegenwoordig heeft iedere woning of kantoorpand het wel, een audio intercomsysteem om de deur te openen. Dit systeem zorgt voor de beveiliging van uw pand. Maar helaas kan het wel eens gebeuren dat er een storing is. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.