Bonefast
Image default
Woning en Tuin

Deurmat

In Nederland regent het vaak en vooral in de regenachtige dagen, word er veel modder mee naar binnen genomen door schoenen. Modder maakt alles vies en je krijgt het moeilijk schoon, maar bevuiling door modder is makkelijk te voorkomen met een goede deurmat.

 

Een spaghettimat

 

Een spaghettimat is een van de meest geschikte deurmatten om modder tegen te houd, omdat het niet alleen heel goed vuil tegenhoud, maar het kan ook heel goed vocht vasthouden. Door de grove krullen word het vuil en modder heel effectief van de schoenen verwijdert, waardoor mensen geen  modder mee naar binnen trekken. Deze deurmat is dan ook uitstekend geschikt voor zware loopverkeer en door de mooie design, past het zowel voor een huisdeur als een bedrijfspand.

 

Andere opties

 

Je hebt natuurlijk ook nog andere goedkopere opties, zoals de schoonloopmat. De schoonloopmat kan ook heel goed vocht vasthouden, waardoor het geschikt om modder tegen te houden. Je hebt dan ook nog de keuze uit verschillende rubbermatten. Dit soort deurmatten zie je vaak voor de deur van winkels liggen en het is dan ook heel effectief tegen veel soorten vuil, daarom gebruiken winkels het dan ook graag. Hoe effectief de deurmat zal zijn, is natuurlijk ook afhankelijk van het kwaliteit.

 

http://fc-chabab.nl/