Bonefast
Image default
Cadeau

De Magic Mouse: voordelen en nadelen

Apple is het bedrijf wat altijd gaat voor nieuwe producten die de onderneming een extra boost geven op het gebied van innovativiteit. De Magic Mouse is een nieuw product wat hierin weer een belangrijke rol hoopt te gaan spelen.Maar wat is de Magic Mouse precies? en wat zijn de voor en nadelen?

De Magic Mouse is de eerste muis die gebruik maakt van de multitouch-technologie. Het eerst wat je opvalt aan de muis is het lijkt of dat deze helemaal geen knoppen heeft. Het hele oppervlakte van de muis kan worden gebruikt om op te klikken, maar dit brengt natuurlijk wel enkele instructies met zich mee. Er kan gescrolled worden door gebruik te maken door de wijsvinger of middelvinger over de Magic Mouse te vegen. Als je met je vinger een draaiende beweging maakt is het mogelijk om 360 graden te kunnen draaien. Als je op de muis met twee vingers tegelijkertijd drukt is het mogelijk om op een simpele manier te kunnen bladeren door je bestanden. Ook is er de optie om in te zoomen, dit doe je door de control-toets in te houden en gelijktijdig te scrollen. Voor het dagelijks gebruik lijkt deze muis een ideale aanwinst te zijn voor de handige Apple gebruiker.

Al bij al is de Magic Mouse een zeer handige muis waar ook enkele voor en nadelen bij komen kijken. De voordelen van dit product zijn:

  • De Multi Mouse is een revolutie door de multitouch functionaliteit
  • Zeer compacte muis
  • één oppervlakte waar alle functies mee bediend worden

Ook zijn er natuurlijk enkele nadelen aan dit product, deze kunnen voor elke gebruiker uiteraard anders liggen. De nadelen:

  • Voor de Windows gebruiker ontbreken er een groot aantal functies
  • Scrollsyteem wordt soms per ongeluk geactiveerd

Wist je dat je het saldo op je Apple ID heel eenvoudig kunt opwaarderen met een Apple Gift Card?

http://123ituneskaart.nl/