Bonefast
Image default
Mode en Kleding

Bruidslingerie

Mijn verlangen naar bruidslingerie

Ik wil dit artikel gebruiken voor een lofzang aan de ontdekker van bruidslingerie. Ik ben vandaag exact een jaar geleden getrouwd met mijn huidige vrouw. Na een slopende periode waarin ik voor lastige keuzes werd gesteld; welke kleur moeten de bloemen hebben, hoe wil je dat de servetjes liggen en hoe gaat we dit in godsnaam allemaal betalen; kon ik op de trouwdag genieten van de bruiloft. Helaas lukte dit niet helemaal. Ik kan je verzekeren dat een trouwdag niet een pretje is. Het begint al in de vroege ochtend. Na een zware laatste avond met je vrienden wordt je veels te vroeg wakker gemaakt door allemaal mensen die denken dat je je gaat verslapen. Natuurlijk was dit anders ook gebeurd, maar één iemand die mij zou wekken met een lekker ontbijtje was genoeg geweest. Het was ook heel fijn geweest. Ik weet nog dat ik sliep, ik droomde. De zon scheen op mijn gezicht en in de verte zag ik mijn vriendin/vrouw. Ze had weinig kleren aan, maar ik kon niet exact zien wat het was. Het leek op bruidslingerie, maar ze was te ver om het goed te kunnen beoordelen. De bruidslingerie bleek een pure illusie toen ik wreed gewekt werd door mijn broer, vier vrienden, mijn vader en drie ooms. Ze vonden het een geniaal idee om mij uit bed te lichten. De droom vervloog direct toen de zon mijn blik verblindde en ik na een minuut de gezichten zag van mannen. Heel veel mannen. Ik wilde terug naar bed, ik wilde dat de dag nooit zou beginnen. Het begin van het einde. Ik was al gesloopt voordat de dag begon. We hadden immers de avond ervoor te veel bier gedronken met de mannelijke afgevaardigden. De vrijgezellenavond had zich een week ervoor al voltrokken, maar we hadden ons nogmaals laten gaan. Niet met strippers, maar wel met veel bier.

Bruidslingerie tijdens de huwelijksnacht

Na drie glazen water kon het feest beginnen. Ik hees mij in mijn pak, deed een beetje gel in mijn haar en klungelde een half uur met de stropdas. Aan de andere kant van het hotel was mijn vriendin al lang op. Heel misschien had ze wel bruidslingerie onder haar jurk gedaan, was mijn gedachte. Ik hoopte er vurig op, maar wist dat het waarschijnlijk een onterechte hoop was. Twee uur na het menselijke alarm en de droom over bruidslingerie startte het officiële gedeelte. De mensen druppelden binnen voor de ceremonie. In de kerk van haar oude dorp verzamelden wij voor het jawoord. Ruim een half jaar na de verloving werd het tijd om ons in het echt te laten verbinden door de dominee, pastoor of predikant – hoe die man ook heette. Wij zijn beiden niet gelovig, maar houden wel van de kerk bij haar in het dorp. Het gebouw is prachtig. Enfin, de ceremonie verliep vlekkeloos. Wij antwoorden beiden positief op de vraag van de man met zijn boek. Al die tijd dacht ik aan de bruidslingerie van mijn droom. Deze gedachte, deze wens, hield mij op de been. Wij dronken een aantal drankjes met de aanwezigen, dansten een romantische schuifel op een zoetsappig nummer en de avond viel in. De zon verdween achter de horizon en het grote feest kon beginnen. Al die tijd hoopte ik dat de avond zou eindigen. Ik wilde naar bed. Ik wilde het verlossende antwoord krijgen. Ik wilde een déjà vu krijgen. Ik wilde de bruidslingerie zien. Na al die jaren had ik verdiend!

Valkengoed, prachtig ondergoed

Het is een waarheid als een deur, maar de tijd stopt niet en de avond naderde zijn einde. De laatste gasten strompelden de feestzaal uit, een goede vriend bleef in de struiken slapen en wij stapten in de taxi naar het hotel. Binnen vijf minuten arriveerden we in het hotel, liepen door naar de bruidssuite en gingen liggen op het bed. Binnen twee minuten kreeg ik het antwoord op de vraag die mij de hele avond bezig had gehouden. Zou ze bruidslingerie dragen. Het bleek mijn geluksnacht te zijn. Mijn vrouw droeg prachtige bruidslingerie, mooier dan in mijn dromen. Ik verloor bijna mijn hoofd, maar zij verloor sneller haar bruidslingerie. De Poirier lingerie bleef slechts een aantal minuten aan haar lichaam. Ik had er de hele dag naar uitgekeken, maar kreeg te weinig tijd om er echt van te genieten. Gelukkig zijn we vandaag 1 jaar getrouwd en heb ik een belofte gekregen deze ochtend. Vanavond zal mijn vrouw wederom de bruidslingerie dragen die ze vorig jaar ook droeg tijdens onze huwelijksnacht. Ik kan niet wachten. Ben je na dit verhaal geïnspireerd geraakt en wil jij ook graag je man verassen tijdens jullie huwelijksnacht. Doe dat vooral! Ik heb navraag gedaan bij mijn vrouw en heb de perfecte aanbieder voor jullie gevonden. Op Valkengoed.nl kun je de mooiste, stoerste en sexyste outfits vinden voor jullie huwelijksnacht. Koop je bruidslingerie bij Valkengoed en maak een keuze uit 3 kleuren:

  1. Ivoor
  2. Offwhite
  3. Wit

Alle bruidslingerie is van het topmerk Poirier. Dit Franse merk zorgt er zonder twijfel voor dat deze avond net zo speciaal zal zijn als de dag. Ik klaagde nogal over de gehele dag, maar terugkijkend was het inderdaad de mooiste dag van mijn leven. Ik had het niet willen missen, de bruidslingerie zeker niet. Wens me veel plezier vanavond! Twijfel je nog? Doe het niet en verras je man!

http://www.valkengoed.nl/bruidsmode/bruidslingerie/