Bijzondere evenementenlocatie in omgeving van Amsterdam

Zoek je bijzondere evenementenlocatie? Wij hebben zowel unieke evenementenlocatie als bijzondere werkplekken in Hoofddorp. Onze ruimtes zijn een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. En is een voorbeeld van circulair denken.

Circulair en duurzame ruimte

Bij C-Bèta heeft u vele verschillende mogelijkheden qua ruimtes huren. Maar heb je wensen met betrekking tot de catering? Hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden  een oplossing op maat aan. Of u nu wensen heeft over een borrel tot een lunch of diner. De mogelijkheden zijn eindeloos! Nieuwsgierig naar wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wist u dat wij van C-Bèta de levensduur van producten verlengen. Dit maakt het de ideale werkplek een inspiratiebron  voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta huren is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Hoofddorp

Wij van C-Bèta bieden unieke evenementenlocaties aan. Wij hebben verschillende evenementen- en werkruimtes aan. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. 

Zoekt u bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/