Bonefast
Image default
Auto

Bestelbus leasen

bestelbus leasen

Als startende ondernemer of zzp’er hebt u in de meeste gevallen niet voldoende financiele armslag om ook nog eens te investeren in een dure bestelauto. Er staan voldoende tweedehands bestelauto’s te koop, maar de kans is levensgroot dat u een wrak koopt of na verloop van tijd zelfs grote reparaties moet laten uitvoeren. Het leasen van een bestelauto is echter goedkoop en veiliger. Afhankelijk voor welke leasevorm u kiest, nemen wij de complete administratie op ons en laat u het onderhoud en de eventuele reparaties aan ons over. De kosten daarvan hoeft u niet te betalen. Dat risico nemen wij namelijk voor u. Uiteraard is in de leaseprijs van de bestelauto hier wel rekening mee gehouden.

Levertijd van uw leasebestelbus
Nadat u contact met ons hebt opgenomen en een offerte aanvraag hebt ingediend, regelen we zo snel mogelijk een bestelbus voor u. U mag zelf bepalen welk merk auto of type u kiest. Ook de inrichting van de bestelbus kunt u zelf bepalen. Nadat al uw wensen duidelijk zijn doorgegeven, gaan we voor u aan de slag. In het meest gunstige geval ontvangt u al binnen enkele dagen de sleutels van uw nieuwe wagen.

Zakelijk of prive uw bestelbus leasen?
U kunt uw bestelbus zakelijk leasen, prive leasen. Zelfs een combinatie daarvan is mogelijk. Op de website van de belastingdienst kunt u daar meer over lezen. Op vraag onze adviseurs om raad. Als u u bestelbus zakelijk leaset, dan zijn er in fiscaal opzicht voor u als ondernemer vele voordelen. Wilt u dat uw bestelbus juist niet op de jaarbalans van uw bedrijf komt te staan? Dan kunt u kiezen voor operational lease. De auto blijft eigendom van het leasebedrijf maar met deze leasevorm betaalt u geen extra inkomstenbelasting. Met financial lease betaalt het leasebedrijf de complete investering voor u maar factureert het bedrijf de auto wel. De auto staat dus op naam van uw bedrijf en daarvoor krijgt u fiscale voordelen; U kunt de BTW over de aanschafprijs terugvorderen en u mag, afhankelijk van uw bedrijfsvorm, aanspraak maken op investerings- en renteaftrek.

Direct een bestelbus leasen
Dient u vandaag nog een offerte aanvraag in of vraag naar onze mogelijkheden. Hebt u advies nodig voordat u daadwerkelijk een besluit neemt? Onze advisuers staan altijd voor u klaar!

http://www.autoleasecentrale.nl