Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine voor op het werk?

Tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. En dat begint bij een goed kopje koffie. Een professionele koffiemachine kan dan ook niet ontbreken op het werk. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Wij geven u tips.

De perfecte koffiemachine

Dé perfecte koffiemachine op het werk die bestaat niet. Er moet gekeken worden naar de capaciteit en koffievariaties. Deac denkt altijd graag met u mee. We doorlopen met u een checklist om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac is specialist op het gebied van koffiemachines van verschillende merken met verschillende concepten. Zo komen we tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand een koffiemachine bij ons huren. De checklist die Deac hanteert bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of bresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo kunt u gemakkelijker een keuze maken. Er is een oplossing voor elke situatie!

Koffievariaties

Steeds meer mensen drinken koffie. Ze worden dan ook steeds kieskeuriger. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, moeten er nu veel verschillende soorten besteld kunnen worden. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij.

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim
.
* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

* Café lungo, minder sterke espresso
.
* Café corretto, espresso met een scheutje drank
.

Mensen op ieder tijdstip behoefte aan een ander soort koffie. Het betekent dus niet dat als iemand een espresso drinkt, dat diegene dat elke keer drinkt.

Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf. En u wil natuurlijk graag een goede indruk achterlaten. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Neem een kijkje op de website van Deac Koffie Experts voor tips en alle soorten koffie en machines.

https://deac.nl/