Bonefast
Image default
Telefonie

Bel met 0906-1850 en regel je zaakjes vandaag nog

De van oorsprong Duitse firma Zalando is voor veel Nederlanders -jong en oud, man en vrouw- een vertrouwd adres voor accessoires, kleding en schoeisel. De hoofdvestiging zit in Berlijn, maar je kunt vanzelfsprekend ook met de Nederlandse tak van Zalando bellen. Wist je dat Zalando de afgelopen jaren zo’n beetje heel Europa veroverd heeft? Je kunt dan denken aan de volgende landen: België, Denemarken, Engeland, Finland, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Zweden en Zwitserland. Fans in Nederland krijgen contact met Zalando via het telefoonnummer: 0906-1850. Het waren David Schneider en Robert Gentz die in 2008 Zalando startten. Het voorbeeld dat zij destijds voor ogen hielden was het Amerikaanse bedrijf Zappos. Inmiddels is Zalando een beursgenoteerde onderneming met een omzet van maar liefst € 4,489 miljard in 2017.

Klantenservice van Zalando

Bellen met Zalando kun je op doordeweekse dagen doen tussen 08.00 en 20.00 uur. Iedere zaterdag en zondag zijn de medewerkers te bereiken van 10.00 uur tot 18.00 uur. Heb je het eigenlijk te druk om te bellen. Met je werk of privé? Niet getreurd, er zijn nog andere mogelijkheden om ‘snel tussendoor’ contact te leggen met Zalando. Zo is deze multinational actief op alle belangrijke social media. Je kunt Zalando volgen via Twitter, Pinterest, YouTube, Instagram en Facebook.

Daarnaast is er een eigen app en kun je via de website een antwoord vinden op ‘alle veelgestelde vragen’. Zalando beschikt over het Thuiswinkel Waarborg. Dit wil zeggen dat we hier te maken hebben met een betrouwbare, veilige en klantvriendelijke webshop. Om het online shoppen aantrekkelijk te maken, heeft Zalando haar assortiment onderverdeeld in dames, heren en kinderen. Subcategorieën waarin je kunt zoeken zijn: nieuw, kleding, schoenen, sport, accessoires, lingerie, premium, merken, outlet en sneakers.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/